Thema's van de Workshop

Workshop Gietmallen maken Op het was model worden ontluchtings -en een gietkanaal aangebracht en dan wordt het geheel door een stevige gips/ gravellaag bedekt en is dan gereed om bij de gieterij te worden gegoten in brons.
Workshops Mensen kunnen een workshop bij mij of op lokatie nemen- vanaf ong. 6 - 65 personen: 4 - 100 jaar. Ook is priveles mogelijk.

Mogelijkheden o.a.:

  1. Wassen beeldjes maken. Het resultaat ziet er uit als brons en blijft mooi, mits niet in de zon of op verwarming geplaatst en kan worden gegoten in brons.
  2. "wat heb je op je kerfstok ". Je levensloop in een stammetje vijlen - een heel persoolijke, bijzondere belevenis.
  3. Ruimtelijke vormen met lood. Experimenteren met architectonische mogelijkheden.
  4. Speksteen of albast bewerken tot een beeld of een hanger.
  5. Kleurenleer-en het zelf mengen van kleuren.
  6. Werken met een thema, gezamenlijk project, of ontwikkelen op het gebied van samenwerking.
  7. (Kerst)kaarten maken, Kalender maken.
  8. Werken met een model- tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen.

Op afspraak : Workshops alle dagen van de week, van 1, 2 á 3 uur, de hele dag en of avond, ook in het weekend. Tekenen, schilderen, gemengde techniek, collage,grafisch werk en monoprint, figuratief, abstract, organisch, impressionistisch of expressionistisch, kubistisch, surrealistich, enz.

Materialen: houtskool, pastel, acryl, olieverf: pasteus of glacerend, boetseerwas donkerbruin of gekleurd, klei, lood, hout, steen in 3d of relief, met of zonder model.

Dagworkshop: Thema: Lichaam en geest. Elke dag met een glimlach tegemoet: Bestaande uit 3 onderdelen: Lichaamswerk met accupressuur en affirmaties; Chacra-meditaties; Reliefs maken: uitwerken van Chacra-meditaties in materie: was, hout, verf, ed. Ter persoonlijke verdieping, ondersteuning en blijvende herinnering.

3 daagse workshop: als boven: Visualiseren en uitbeelden van 7 chakra's. De 7 chakra's als serie uitgewerkt.
Mijn ruimte is heel geschikt en beschikbaar voor andere diciplines zoals: yoga, huisconcert, conferentie, feestje, bedrijfsuitje, reunie, verjaarspartij e.d.ik geef cursussen, week-ends en zomerweken in Loosdrecht en het buitenland.


*PS. Expositie: Elke 1e zondag van de maand: schilderijen en beelden 11.00- 17.00 uur,en open atelier:d.w.z. Men kan die dag voor €30,00 les krijgen, kinderen zijn ook welkom:
Klik hier om contact te maken.